ΘΑ ΜΕ ΧΡΙΣΩ ΙΠΠΟΤΗ ΚΑΙ JEDI KAI OTAN ΞΕΜΕΘΥΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ GOODBYE

Στίχοι από το τραγούδι του Νικόλα άσιμου ΄εγώ με τις ιδέες μου΄

Όταν το πρωτοάκουσα δεν κατάλαβα καλά το νόημα του γιατί δεν είχα δει το starwars και ούτε μου είχε εξηγήσει κανείς τις δυνατότητες ενός jedi. Για όσους δεν ξέρετε λοιπόν οι ιππότες jedi στον φανταστικό κόσμο του George Lucas είναι παντοδύναμοι, σκεφτείτε είναι υπεύθυνοι για την μοίρα του σύμπαντος!
Θα ήταν πολύ όμορφο μια μέρα να αποφασίσουμε μόνοι μας ότι είμαστε ιππότες, άλλα το πιο δύσκολο είναι να πείσουμε τον εαυτό μας γι'αυτό. Αν το πιστέψουμε σημαίνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, να είμαστε θεοί!!!!
Αυτό το συναίσθημα μας διακατέχει όταν είμαστε μεθυσμένοι(και όχι πάντα), τότε βγαίνει ο πραγματικός εαυτός του καθενός, κάνουμε ότι θέλουμε! Πράγματα που νηφάλιοι ούτε που θα μας περνούσαν από το μυαλό, που όταν γίνονται δεν πιστεύουμε ότι τα κάναμε εμείς. Τότε είμαστε jedi.
Πολλές φορές οι άνθρωποι δειλοί, μετανιώνουν ότι κάνουν όντας jedi ,στενοχωριούνται,ντρέπονται,απογοητεύονται ΛΑΘΟΣ! Πρέπει να είσαι δυνατός στην αντιμετώπιση των πράξεων σου. Γιατί δεν είναι ωραίο να καταπιεζόμαστε έτσι πονάμε πιο πολύ και μια μέρα θα γίνει η μεγάλη έκρηξη, όπου νηφάλιοι θα καταστρέψουμε τα πάντα.
Καθόμουν ένα βράδυ σπίτι και έπινα ούζο, αφού είχα μεθύσει άκουσα αυτό το τραγούδι που καταπιάστηκα για να γράψω αυτό το άρθρο. Μετά σκέφτηκα και ένα άλλο τραγούδι παλιό, ρεμπέτικο, που έχει στίχο «ούζο όταν πιείς γίνεσαι ευθύς, βασιλιάς, δικτάτορας, θεός και κοσμοκράτορας» και ήθελα να μοιραστώ με εσάς το ωραίο αυτό συναίσθημα
Να μεθάτε συχνά(όχι μόνο από το αλκοόλ προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο να σας μεθάει,υπάρχουν πολλές μεθυστικές ιδέες ανακαλύψτε τις! ).

1 σχόλιο:

  1. Για την ιστορία το ρεμπέτικο τραγούδι που αναφέρεις στο τέλος, είναι η λογοκριμένη έκδοση. Το κανονικό λέει για πρέζα... Κατά τα άλλα σωστός!
    http://www.youtube.com/watch?v=qHVxX9DZbq0

    ΑπάντησηΔιαγραφή